Panorama van 180° op het dorp en de vallei

De woning Vue du Village en Petit Bonheur zijn koppelwoningen en kunnen samen worden gehuurd voor een grotere groep tot 22 personen.

Vue du Village

Dit gezellige, vakantiehuis met adembenemend uitzicht over de vallei van het dorpje, ligt in een rustige straat waar tal van wandelingen starten. Het huis is ruim gebouwd, van alle luxe voorzien en beschikt over een gemeenschappelijke ontspanningsruimte in de kelder waar er een biljart, ping-pong tafel, darts en tafelvoetbal staat. In de kelder is er eveneens een aparte ingang om fietsen of mountainbikes te plaatsen, alsook een douche waar je zich kan wassen na een avontuurlijke moutainbike of wandeltocht. Voor de mensen die graag relaxen & tot rust komen, is er een wellnessruimte met sauna en rustplaats.
Er is een volledig ingerichte open keuken en een eetgedeelte met een eettafel voor 14 personen. Verder is er een gezellige zithoek, een speksteenkachel, en een ruime veranda met uitzicht op het dorp en de tuin aanwezig. Aansluitend komt u op het terras met zicht op de tuin dat een panorama van 180° op de vallei biedt.

Meer details

Petit Bonheur

Deze recente koppelwoning met zicht op de tuin is geschikt voor 8 personen en een baby. Het huis is van alle comfort voorzien en beschikt over een gemeenschappelijke ontspanningsruimte in de kelder waar er een biljart, ping-pong tafel, darts en tafelvoetbal staat. In de kelder is er eveneens een aparte ingang om fietsen of mountainbikes te plaatsen, alsook een douche waar je zich kan wassen na een avontuurlijke moutainbike en wandeltocht. Voor de mensen die graag relaxen & tot rust komen, is er een wellnessruimte met sauna. Een mooie veranda verlengt de seizoenen met zicht op de tuin.

De woning ligt in een rustige straat waar tal van wandelingen starten en is van alle luxe voorzien om u een deugddoende rustige vakantie te bezorgen, weg van alle drukte!

Meer details