We hadden in jullie huis Bel Horizon een SUPER verblijf. We wilden dat toch eens expliciet zeggen. Wat een prachtig huis, voorzien van alle comfort. Ontzettend ruim (wat fijn met de veranda). Een keuken met alles wat denkbaar is, ruime mooie kamers, de bovenverdieping met extra ontspanningsruimte. Zoveel mogelijkheden om dingen te doen in de buurt, we maakten mooie wandelingen! We raden jullie woning zeker aan bij anderen!

Aangenaam verblijf, mooi huisje met vele faciliteiten voor jong en oud. Prachtig uitzicht.

Dankjewel voor het prachtige verblijf en accommodatie. Onze kinderen, kleinkinderen en wij hebben er ten volle van genoten. Spijtig dat we huiswaarts moeten keren met een wondermooi sneeuwlandschap.

Een mooi weekend met vrienden. Genoten van de mooie natuur, de vele wandelingen en het mooie huis.

De warmste 1 november ooit en wij waren gelukkig hier: mooie herfstkleuren in de zon en een prima sfeer. Het huis was prima met alles erop en eraan. Zalige familietijd.

Allen samen een mooi weekend gehad. Mooi huis. De kindjes vonden de zolder superplezant. Het weer was allerbest. Kortom leuke ervaring om over te doen.

Hallo, alle ingrediënten waren aanwezig voor een zalig weekendje, mooi huis en omgeving. Ruime kamers, netjes ingericht. We hebben van alles kunnen genieten, de barbecue, de speksteenkachel. Het weer was net goed om het af te maken. Ook mooie wandelingen. Één aandachtspuntje misschien het weekendje was veel te kort.

Ons weekend in november onder een stralende zon. Dat mooie weer en de prachtige accommodatie zorgden voor een onvergetelijk gebeuren. Als oma en opa omringd door de kinderen en kleinkinderen beleefden we een schitterend weekend. Zeker voor herhaling vatbaar! Dankbare groeten.

Mooi weekend gehad ondanks het mindere weer, toch konden we in de namiddag genieten op het zonovergoten terras. Het huis is prachtig gelegen met een mooi panorama, tevens is de inrichting uiterst geschikt voor ons groepje van 14 personen. Voor onze mannen was de kelder hun speeldorp. De woning biedt voldoende ruimte met comfortabel sanitair, keuken en leefruimte. Op het gelijkvloers is er ook een kamer voorzien met douche wat zeker een meerwaarde is voor oudere personen zeker een aanrader en vijf sterren waard.

Het was hier super leuk. Alles hip modern, ruim, comfortabel en gezellig .Ondanks het slechte weer toch een heel tof weekend, de kelder een grote meerwaarde met kinderen. Het was fijn.